Scandic Laholmen

Scandic Laholmen

  1. Nevotex
  2.  » Projektet

Scandic Laholmen

Med närhet till storslagen natur och där havets brus möter historiska landmärken ligger hotellet Scandic Laholmen

Att rusta upp hotellets 171 rum interiört, under en pågående pandemi, blev ett projekt med speciella förhållanden. 

Hotellets ombyggnation skulle genomsyras av de miljöer som omger hotellet. Därför bjuder interiör och val av beklädnadsmaterial dig som besökare på en känsla av hav och natur. – En modern inredning med slitstarka tyger och jordnära färger i en mängd olika kombinationer av textur.

Val av material speglar en varm känsla av hav, vilket syns i tonerna av turkos och de brungula koppartonerna symboliserar jord och natur.

Målet var att ge gästerna en känsla av modern värme i ett klassiskt uttryck. En känsla som också ska finnas med länge, såväl i tid som i tålighet på material.

Samarbete är a och o

 

“Speciella tider krävde speciella insatser. Pandemin kom med många utmaningar men tack vare engagerad och extremt hjälpsam hotellpersonal och lokala aktörer lyckades vi hålla tidplanen.  Alla involverade har varit på tårna. Man har ryckt in där det har behövts och flexibiliteten från Nevotex var värdefull för att nå 96 inredda rum med de förutsätningarna som vi hade. Vi är så nöjda med allt arbete med partners och det vi själva bidragit med och att nå ett kvalitativt och samtidigt levande material i vår interiör.“

/Ewa Svensson, konceptkoordinator Scandic Laholmen

 

KUND: W8 Design group, Scandic Laholmen.

BEKLÄDNADSMATERIAL: Tyg Afrodite, Tyg Eros, Tyg Titan, Tyg Energy.

FOTO: Meto Khazragi

Restaurangkedjan Grill

Restaurangkedjan Grill

  1. Nevotex
  2.  » Projektet

Restaurangkedjan Grill London, Litauen

 

Grill London, en filantropisk restaurangkedja med högt ekologiskt fokus – såväl i mat som i tillagningsmetoder.

Grill London´s filosofi: 

Kärlek till människor och omsorg om människors komfort!

Det är ingen tillfällighet att möblerna i deras interiör valts ut för dess mjuka naturliga kvalitet, det ligger inte bara i tiden utan även i linje med restaurangkedjans syfte, att förmedla hållbar comfort. Från Nevotex har restaurangen valt ett av våra anilinläder med vintagekänsla.  Ett kvalitetsläder som med lätthet och hög klass så väl smälter in i detta sammanhang där alla komponenter är noga valda för att bidra till en känsla av historisk anda från gamla London.

 

KUND: YES. (Design och arkitektur).

BEKLÄDNADSMATERIAL: Läder Vintage (flera kulörer).

Cancan pizzeria

Cancan pizzeria

  1. Nevotex
  2.  » Projektet

Pizzeriakedjan Cancan pizza, Litauen, Lettland

 

En modern pizzeria som med sin interiör och sina smakidéer vill locka dig som besökare att gladeligen stampa takten till rytmen av Cancan.

 

En av de populäraste snabbmatskedjorna  i Litauen och Lettland är CanCan pizza. En restaurang som har främjat traditionen av unik smak i mer än ett decennium. Interiörens kombinationer av kontrasterande mönster och färger fyller inredningsmiljön med hemtrevnad och värme. Restaurangmiljön erbjuder dig som besökare en möjlighet att njuta av stilar från olika epoker, under tiden som övriga sinnen stimuleras med spännande dofter och läckra rätter. Här kompletteras maträtternas olikheter av varierande möbeltyger av hög kvalitet, anpassade för restaurang och offentlig miljö.

KUND: UAB ”Delano”.

BEKLÄDNADSMATERIAL: Tyg Alba, Tyg Wooly, Tyg Mahoney.

Restaurang Blackstone Steakhouse

Restaurang Blackstone Steakhouse

Restaurang Blackstone Steakhouse

 

En unik restaurangupplevelse som bjuder på värme, trivsamhet och smålyx…

Blackstone Steakhouse finns på snart tio platser i Sverige och bedrivs som franchise. Interiör och ton i restaurangerna följer samma känsla och upplevelse – en balans mellan hårt och mjukt i mixade material av mässing, sammet, målat och industriellt. Men varje plats blir unik då val av lokal alltid lyckas bli en utmaning.

”Många kunders respons skvallrar om det kvalitetsmaterial jag får möjlighet att arbeta med. Val av produkter och råvaror är alltid avgörande för oss. Vi vill stärka totalupplevelsen vid ett besök hos Blackstone Steakhouse, både smakmässigt och miljömässigt.

 

Hos Nevotex fann vi det material som vi kände vi ville arbeta med och som förmedlar den känslan av kvalitet som vi var ute efter. Samarbetet har fungerat längs hela projektet och materialet vi valt är lättskött. Det har funnits mycket att välja på stilmässigt för att utveckla vårt koncept och det känns bra att ha landat rätt. ” 

Helena, inredningsarkitekt @heddainterior 


KUND
: Hedda Interiör AB

RESTAURANG: Blackstone Steakhouse

BEKLÄDNADSMATERIAL: Icon (flamsäkrad sammet) &  Rodeo (mjuk läderimitation)

Restaurang Manami

Restaurang Manami

Restaurang Manami, Litauen

Rendezvous with love and beauty and enjoying a fresh egzotiškose in the jungles of Eastern Asian cuisines flavors.

Restaurant Manami, Vilnius, Lithuania

Exclusive of the most famous Asian cuisine of the regions famous for their customers taste restaurant Manami amazed and spectacular interiors. The Interior of this restaurant interior project tender is rated as the best of the year 2017 public interiors, and the year 2018 — won the Honorable third place in the category of public interior architecture and design competition. It is a professional interior design team used the luxury Restaurant furniture range of tissue Nevotex Ritz-soft and gentle, comfortable įsiliejantį textiles, Asian jungle oasis of tranquility. The taste of the gourmet cuisine and an exceptional environment for each visitor of the restaurant allows you to experience the spirit of the original Eastern culture, and to solve the most innermost secret Asian flavors!

CLIENT: JSC ”interior architecture” Studio ”In the Arch.
FABRIC:
Ritz, of different colors.