Nevotex Production

  1. Home
  2.  » Nevotex Production

Din kreativa partner – en kontakt genom hela projektet 

 

Vi ombesörjer tillskärning och sömnad i alla material: textilier, vävar, läder och mycket mer – vilket öppnar upp möjligheter för en gedigen variation av projekt med avancerade lösningar.

 

Från detalj till inspirerande helhet 

 

Använd vår kompetens och kapacitet från idé till färdig produkt.
Vi hjälper till vid löpande frågor och öppna dialoger, eller när du vill kunna tacka ja till större projekt.

 Vi åtar oss uppdrag från såväl möbelindustrin som från båt-, husvagns- och biltillverkare. Vi har även en omfattande erfarenhet av sömnad inom hjälpmedelsindustrin och arbetsredskap inom vård och omsorg. Självklart hjälper vi också inredare, arkitekter, kreatörer och möbeltapetserare att förverkliga projekt av olika karaktär.

Vi har många fina konceptinredningar för hotell och restaurang.

 

Nevotex Production – från idé till verklighet

En sneak peak på vår lego-produktion – där lösningar blir till färdiga produkter. Tack vare rätt sammansättning av högklassig teknik och kompetens.

En levande dialog
Som kund har du en enda kontaktyta. Vår säljare tillsammans med projektteamet på Production i Sverige framställer underlag enligt dina önskemål. Vi säkerställer kommunikationen och kvaliteten genom hela projektet. Vi är kända för hög leveranssäkerhet, korta ledtider, tydliga besked och en jämn och hög kvalitet.

Vi hittar lösningar – kontakta oss.

Med världen som marknad

Att vi har valt att etablera oss i Narva är ingen slump. Området har en lång textil tradition och våra medarbetare har därmed en omfattande erfarenhet och sömnadskompetens. Här finns hantverks-
skickligheten och omsorgen om detaljerna som vi och våra kunder eftersträvar. Läget erbjuder också närhet till våra marknader i Skandinavien och övriga Europa.

Produktionsenheten är ett helägt dotterbolag till Nevotex och drivs i svensk regi och passande nog i textilfacitterade Borås.

 

Kontakta våra säljare och prata produktion

Kontakta oss

0380-55 38 00
info@nevotex.se

Vill du ha en sammanfattning kring vår lego-produktion och lösningar vi kan erbjuda.  Ladda ned vår engelska presentation i pdf här:  Nevotex production 2021