Aktuellt

  1. Nevotex
  2.  » 
  3. News 3
  4.  » Nevotex Group förvärvar bolag i Norge

Dotterbolaget Nevotex Norge AS förvärvar från och med 2021-02-01 samtliga aktier i RIAM Örsta AS. Detta innebär att Nevotex Norge AS även tar över verksamheten Fjord Fabrics AS.

Nevotex Norge med lång och gedigen erfarenhet i branschen kommer med ett stort engagemang att fullfölja alla åtaganden som Fjord Fabrics AS har mot sina kunder, leverantörer och andra intressenter.


”På Fjord Fabrics är vi mycket positiva till att en stor och professionell aktör som Nevotex, nu kommer in och vidareutvecklar det jag och mina skickliga medarbetare har byggt upp under många år.”

/ Elling O. Rem, Tidigare ägare av RIAM Örsta AS


”Den närmsta tiden består av att samla befintliga och nya medarbetare. Vår gemensamma bank av kunskap och kompetens ska fortsätta att utveckla nuvarande verksamhet men också ge nya kund- och leverantörsrelationer.”

/ Kjetil Klokk, Daglig Leder Nevotex Norge AS


”Tillsammans blir vi en stark aktör på marknaden. Som en av Norra Europas ledande totalleverantörer inom inredningsbranschen vill vi på Nevotex fortsätta vår utveckling, växa och hitta nya möjligheter. Det gör vi nu, i den norska möbel- och inredningsbranschen. ”

 / Thom Nilsson, CEO Nevotex AB

 

Kontakt