Kontakt - Nevotex Produktion

  1. Home
  2.  » Kontakt – Nevotex Produktion

Kontakta Nevotex Production

Marketplace Borås
Skaraborgsvägen 3 D
506 30 Borås
Tel : 0380-55 38 00

Anette Hellmuth

Anette Hellmuth

Försäljningschef, Production

Gunnar Svenson

Gunnar Svenson

Säljare, Production

Markus Malmén

Markus Malmén

Säljare, Production

Hitta till oss

Nevotex Production

Nevotex fabrik i Narva är en modern anläggning med tekniska lösningar av senaste snitt. Vi har kompetensen och utrustningen att färdigställa alla typer av produkter i textil, läder, konstläder och kapellväv. I fabriken finns en dataskärmaskin som ger oss effektiva ledtider. Våra specialsymaskiner ger hög flexibilitet och möjlighet att sy avancerade detaljer. Den totala fabriksytan omfattar mer än 4000 kvadratmeter och ca 50 medarbetare är engagerade i verksamheten.

I Narva, Estland, driver vi vår egen produktions- och sömnadsfabrik. Här förverkligar vi dina idéer och tar ansvar för helhetslösningen fram till färdig produkt. Hög kvalitet och leveranssäkerhet är vårt signum. Att vi har valt att etablera oss i Narva är ingen slump. Området har en lång textil tradition och våra medarbetare har därmed en omfattande erfarenhet och sömnadskompetens. Här finns hantverksskickligheten och omsorgen om detaljerna som vi och våra kunder eftersträvar. Läget erbjuder också närhet till våra marknader i Skandinavien och övriga Europa. Produktionsenheten är ett helägt dotterbolag till Nevotex och drivs i svensk regi.

Från detalj till inspirerande helhet
Använd vår kompetens och kapacitet löpande eller när du vill kunna tacka ja till större projekt. Vi åtar oss uppdrag från såväl möbelindustrin som från båt-, husvagns- och biltillverkare. Vi har även en omfattande erfarenhet av sömnad inom hjälpmedelsindustrin. Självklart hjälper vi också inredare och tapetserare att förverkliga projekt av olika karaktär, till exempel konceptinredningar för hotell och restaurang. Vi ombesörjer tillskärning och sömnad i alla material: textilier och kapellväv samt konstläder och läder i olika kvaliteter.

En levande dialog
Som kund har du en enda kontaktyta. Vårt projektteam på Nevotex i Sverige framställer underlag enligt dina önskemål samt säkerställer kommunikationen och kvaliteten genom hela projektet. Vi är kända för hög leveranssäkerhet, korta ledtider, tydliga besked och en jämn och hög kvalitet.